Selecteer een pagina

Kai als Dagvoorzitter

Jong, dynamisch, interactief, humoristisch & inspirerend

Ben je op zoek naar een inspirerende dagvoorzitter?

De mooiste taak van een dagvoorzitter is om de rode draad in een evenement duidelijk te maken. Verbindingen leggen, bruggen slaan en met nieuwsgier alles halen uit de mensen. Dat is dan ook wat ik het liefste doe op het podium. Ik sta in dienst van het evenement, het thema en de mensen waar ik mee samen mag werken. Vanuit mijn achtergrond in de Psychologie & Filosofie ben ik van nature nieuwsgierig naar anderen, dit gebruik ik om een verhelderende, inspirerende en enthousiasmerende rol te vervullen om het publiek iets unieks mee te geven.

ik was dagvoorzitter in het gelredome

De mogelijkheden

Presentator

Inspirerend | Grappig | Duidelijk | Enthousiast

Als Presentator praat ik je evenement aan elkaar. Ik introduceer anderen op een manier zodat het publiek weet wat de link is en zodat de spreker op zijn/haar gemak is. Ik leg graag linkjes om zo het publiek iets mee te geven op het evenement.

Panelleider

Verbinden | Verdiepend | Nieuwsgierig | Helder

Als Panelleider wil ik graag een interessant gesprek op gang brengen. Ik stel de juiste vragen, ik verdeel de tijd eerlijk tussen panelleden en ik zorg dat het gesprek begrijpelijk blijft voor het publiek. Een mooi gesprek is alles.

Dagvoorzitter

Verbindend | Grappig | Nieuwsgierig | Duidelijk

Als dagvoorzitter is het mijn taak om het programma op een leuke en inspirerende manier met elkaar te verbinden. Ik stel vragen om het publiek te betrekken en om het verhaal van anderen duidelijk te maken voor iedereen.

Veelgestelde Vragen

Je bent nog zo jong, werkt dat wel als dagvoorzitter?

Ik ben inderdaad nog jong en uit mijn ervaring is gebleken dat het publiek dit vaak erg leuk vindt. Mensen zijn nieuwsgierig naar hoe mijn generatie naar bepaalde thema’s kijkt en doordat ik veel met verschillende doelgroepen werk, kan ik bruggen slaan tussen verschillende perspectieven. Het moet uiteraard wel passen bij je evenement, maar ik vind het geweldig om dit zo te doen.

Hoe gaat zo'n boeking in z'n werk?

Vrij simpel. Je stuurt mij een mailtje met je aanvraag en het onderwerp van het evenement, vervolgens stuur ik een offerte. Wanneer die akkoord is dan spreken we af om verder af te stemmen en een plan te maken voor je evenement.

Is het ook interactief?

Jazeker! Ik sta in dienst van jouw evenement. Mensen komen niet voor mij, maar voor de andere sprekers en het is mijn taak om het publiek warm te maken voor die sprekers en het publiek te betrekken bij het evenement. Daarom wil ik het zo interactief mogelijk houden, zo houd je je publiek geboeid en kun je mensen echt inspireren.

Is het ook mogelijk om het een en ander te combineren?

Jazeker, schroom niet om te vragen. Ik heb vaker meerdere rollen op me genomen zoals bijvoorbeeld dagvoorzitter en workshopleider. Of panelleider en presentator. In goed overleg is er van alles mogelijk.

Kan je ook vloggen voor ons evenement?

Ja hoor! Dat vind ik alleen maar leuk! Dan heb je ook gelijk iets te delen op Social Medai en mensen vinden het altijd leuk om te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Graag wel even vermelden bij de aanvraag dan kan ik er rekening mee houden in de offerte.

Is iets nog niet duidelijk of heb je nog een vraag?

Heb je nog vragen of wil je met me overleggen over maatwerk? Dan hoor dat graag! Dagvoorzitterschap is altijd maatwerk in mijn opinie. Dus ik ga graag met je in gesprek zodat mijn bijdrage precies aansluit bij jouw evenement. In overleg is alles mogelijk.