Selecteer een pagina

Vlog #230 – 5 lessen van het Dagelijks Vloggen

20

mei, 2017

Succes

Het is m’n vlogverjaardag! Vandaag ben ik officieel één jaar bezig met het maken van video’s en dus is het tijd om een veelgehoorde vraag te beantwoorden: wat heb ik geleerd van dagelijks vloggen?

Ik heb er enorm veel van geleerd, de vijf belangrijkste lessen deel ik in deze video met je:
1. Praten tegen een camera
2. M’n schaamte overwinnen
3. Een video maken
4. Elke dag resultaat opleveren
5. Dankbaarheid en nederigheid

Het is een iets langer vlog dan normaal, ik hoop dat je het me vergeeft. Ik wilde je veel vertellen en ik wilde er iets moois van maken. Ik hoop dat je er wat van hebt geleerd over dagelijks vloggen en als je er ook over zit te denken om video’s te maken of te gaan vloggen, let me know! Ik spar er graag met je over en wie weet heb ik nog wat leuke tips voor je. Ik heb van alles uitgezocht van wat de beste camera’s zijn voor dagelijks vloggen tot alle andere apparatuur tot de beste settings en de beste manieren om je verhaal te vertellen. Er is veel te ontdekken over dagelijks vloggen en ik help je graag op weg! Stuur me een mailtje via info@kaivermaas.nl of app me via 0655752111 en dan spreek ik je snel!

Door Kai Vermaas.

Groetjes Kai.

 

P.s. wil je me volgen? Ik ben zeer volgbaar op de volgende plekken:

Verandering, alles is anders

Verandering, het woord waarmee de eerste maanden van 2018 het beste beschreven kunnen worden. Ik wil je hiermee een update geven want alles is anders, en toch stiekem hetzelfde.

Leren Loslaten

Ik kijk al een beetje terug op 2017 en één thema lijkt dit jaar boven alles uit te steken: loslaten. Dat is nog niet zo makkelijk als het klinkt!

Ik ben niet bijzonder

Laatst vroeg iemand me: Wat maakt jou bijzonder? Mijn antwoord was dat ik mezelf niet bijzonder vind. Bijzonder zijn komt met een hoge prijs en wil je dat?

Nicolien Sauerbreij – Elke wedstrijd beter

Is het altijd je droom geweest om goud te halen op de Olympische Spelen? Nicolien Sauerbreij: “Nee, ik wilde alleen maar elke wedstrijd beter worden”

Het gaat altijd anders dan je verwacht

Het gaat altijd anders dan je verwacht… Dat maakt het leven boeiend. Ik heb succes in wat ik niet had verwacht en geen succes in wat ik wel had verwacht!

Tao #3 – Het goede beleid

Niet veel mensen weten dat de Tao ook politieke ideeën bevat! Deel 3 van mijn serie over de Tao gaat over wat goed beleid is en hoe je leiding moet geven

Hoe ik mijn droombaan vond

5 jaar geleden vond ik mijn droombaan doordat ik een nieuw perspectief op banen leerde kennen, nu moet ik weer verder zoeken naar m’n echte droombaan

Succes is net als hardlopen

Hardlopen, een paar maanden geleden heb ik me er toch maar aan gewaagd en inmiddels heeft het me geleerd van leer hoe je kunt doorzetten tot succes.

Waarom je niet weet wat je passies zijn

Waarom weet je niet wat je passies zijn? Iedereen lijkt ze te hebben en toch is het zo moeilijk om jouw passies te benoemen. Ik help je in dit blog op weg..

Tao #2 – Natuurlijk evenwicht

Vers 2 van de befaamde Tao Te Ching: natuurlijk evenwicht. In dit blog bespreek ik dat dingen die apart lijken te zijn niet van elkaar te scheiden zijn.

Share This