Selecteer een pagina

Kai als vlogger inhuren

Vertel jouw verhaal op een laagdrempelige manier

Kai als vlogger inhuren

Vloggen is de nieuwste trend in videomarketing. Totaal professioneel afgewerkte video’s werken minder goed omdat ze afstand creëren. Misschien dat daarom vlogs tegenwoordig beter werken dan ooit. Een vlogger inhuren zorgt ervoor dat je mensen een persoonlijk en laagdrempelig kijkje geeft in wat jij doet. Marketing door middel van vlogs doet twee dingen voor je: het verlaagt de drempel voor je klanten en het creëert betrokkenheid tussen je klanten en je organisatie. 

Een vlogger inhuren werkt vooral goed voor evenementen, beurzen en portretten, hier kan ik mooi voor je in beeld brengen hoe de sfeer is bij jullie. Ik kan de mensen die er zijn interviewen, de sfeer weergeven en een korte en vooral leuke samenvatting geven van de dag. En het is zelfs mogelijk om binnen 24 uur op te leveren om super actueel te zijn of zelfs een hele vlogserie te maken voor extra betrokkenheid.

Na meer dan 250 vlogs gemaakt te hebben, weet ik hoe je kort en krachtig een verhaal vertelt en die kennis en kunde zet ik graag in om jouw verhaal te vertellen.

3 voordelen van mij als vlogger inhuren

U

focus op het verhaal

Het verhaal is het belangrijkste. Als spreker en storyteller ben ik in staat de essentie te pakken van wat jij wilt vertellen en dat op een leuke en leerzame manier in beeld te brengen

alles in 1

Als vlogger ben ik de presentator, cameraman, geluidsman en de editer in één. Daardoor hoef je niet langer een hele cameraploeg in te huren en ben je voordeliger uit.

snelle oplevering

Is het belangrijk dat je vlog actueel is? Omdat ik alles zelf doe, kan ik sneller werken en schakelen en is het zelfs mogelijk om binnen 24 uur op te leveren. Actueler is er niet!

Vlog-portfolio

Vlog voor Galvano Badkamers

Vlog voor SGS Search

Vlog voor Pay.nl & TGI Fridays

Vlog op Webwinkelvakbeurs voor Pay.nl

Vlog op In-Cosmetics Asia beurs voor IMCD

Vlog voor Provincie Gelderland

klanten die mij als vlogger inhuren

Prijzen

SNELLE VLOGGER

oplevering binnen een week
2500/vlog
  • Snelle oplevering binnen een week
  • Geoptimaliseerd voor Social Media
  • Vlog van maximaal 3 minuten
  • Gratis kennismakingsgesprek

SNELSTE VLOGGER

oplevering binnen 24 uur
3000/vlog
  • Extra snelle oplevering binnen 24 uur
  • Geoptimaliseerd voor Social Media
  • Vlog van maximaal 3 minuten
  • Gratis kennismakingsgesprek

Veelgestelde vragen

Hoe gaat het vloggen in z'n werk?

Vloggen is een heel dynamische vorm van filmmaken, het heeft heel veel met improvisatievermogen te maken. In de korte tijd die ik heb, is het mijn taak om jouw verhaal zo goed mogelijk te vertellen. Daarom ga ik altijd van tevoren met jou in gesprek over wat jij wilt vertellen, wat het onderwerp van het vlog is en over wat jij belangrijk vindt. Dan kan ik op de dag zelf focussen op de informatie die jij mij hebt gegeven en daar de beelden bij schieten.

Dus schroom niet om mij alles te vertellen over hoe jij het graag zou willen zien, dat geeft mij alleen maar meer input voor een goed vlog. 

Na het filmen ga ik monteren, dat betekent dat ik de kleuren aanpas aan de toon van de video. Dat ik er de juiste (rechtenvrije) muziek bij zoek en dat ik de audio optimaliseer zodat alles goed klinkt en op het juiste volume is. Dan kan ik eventueel nog huisstijl-elementen toevoegen en de video ondertitelen, dit alles in overleg uiteraard.

Kortom, vloggen bestaat uit drie delen: een goede voorbereiding, de filmdag op locatie en de nabewerking.

Hoe snel kan je opleveren?

Normaal gesproken lever ik binnen 15 werkdagen op, maar je kunt er ook voor kiezen dat ik binnen 24 uur oplever wanneer je de video zo actueel mogelijk wilt laten zijn.

Kan je een vlog maken van maximaal 2 minuten?

2 minuten is de sweetspot voor snelle en actuele content voor social media. Kort genoeg om de aandacht te houden en ook lang genoeg om echt iets te laten zien. Je vlog moet dan wel heel gefocust zijn op één onderwerp en daar denk ik altijd graag over mee. Kortom, het is zeker mogelijk en dit doe ik vrij vaak.

kan je ook in het engels vloggen?

Sure, no problem. Ik geef al jaren lezingen in het Engels, ik heb een certificaat dat ik op wetenschappelijk niveau Engels spreek en ik heb al meerdere keren in het Engels gevlogd. 

Is het mogelijk om een vlogserie te maken?

Dat doe ik het allerliefste! Uit mijn ervaring is gebleken dat vlogs ook het beste werken als serie omdat de kijker de vlogs dan ook echt kan gaan volgen en maakt mensen echt betrokken bij wat jij wilt vertellen. Wanneer je eraan zit te denken om een serie te maken, neem dan op tijd contact op met mij om te praten over de mogelijkheden. Hoe eerder ik het weet, hoe groter de kans dat ik er ruimte voor vrij kan maken. 

kan je het vlog ook ondertitelen?

Maar natuurlijk kan dat. Voor een meerprijs van €75,- kan ik de ondertiteling zowel in de video zelf monteren voor Social Media of als apart .srt bestand aanleveren in het Nederlands en/of het Engels. 

Vlog je ook in het buitenland?

Ik heb al meerdere vlogs gemaakt in het buitenland, dus dat doe ik graag voor je. Aangezien vloggen in het buitenland altijd meer planning vergt, zou ik je wel aanraden om tijdig contact met me op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Heb je nog vragen of wil je met mij overleggen over een vlogserie, extra snelle oplevering of iets anders? Neem dan contact met me op via onderstaand formulier of bel me op 0655752111.